Tietojen toimittaminen käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaan

Tässä osiossa on tietoja tietyistä tiedoista, jotka lähetetään Kasperskylle, jos olet asentanut sovellusversion, jota ei ole tarkoitettu käytettäväksi Euroopan unionin, Yhdistyneen kuningaskunnan tai Brasilian alueella tai jota ei ole tarkoitettu Kalifornian asukkaiden käyttöön.

Kaspersky Free- ja Kaspersky Basic -palvelupakettien tiedot

Kaspersky Standard -palvelupaketin tiedot

Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -palvelupakettien tiedot

Kaspersky suojaa vastaanottamiaan tietoja Kasperskya koskevien laillisten vaatimusten ja sääntöjen mukaisesti. Tietojen siirtämiseen käytetään salattuja kanavia.

Uusia uhkia ja niiden lähteitä koskevan turvatietoisuuden lisäämiseksi ja sinun turvasuojatasosi ja tuotteen toiminnan parantamiseksi Oikeudenhaltija on nimenomaisesti oikeutettu saamaan kyseiset tiedot sinun luvallasi, joka on vahvistettu erikseen Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeessa. Voit poistaa Kaspersky Security Network -palvelun käytöstä asennuksen aikana. Voit myös ottaa Kaspersky Security Network -palvelun käyttöön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa Ohjelmiston asetusikkunassa.

Lisäksi myönnät ja hyväksyt, että oikeudenhaltijan keräämiä tietoja voidaan käyttää jäljittämään ja julkaisemaan raportteja tietoturvariskien trendeistä oikeudenhaltijan yksinomaisella harkintavallalla.

Jos et halua, että Ohjelmiston keräämiä tietoja lähetetään Oikeudenhaltijalle, älä ota Kaspersky Security Network -palvelua käyttöön ja/tai poista se käytöstä.